8 trin til at designe den perfekte infografik

Forfatter: Louise Ward
Oprettelsesdato: 3 Februar 2021
Opdateringsdato: 18 Kan 2024
Anonim
Самый простой способ выровнять пол! Быстро, Дешево, Надежно. ENG SUB
Video.: Самый простой способ выровнять пол! Быстро, Дешево, Надежно. ENG SUB

Indhold

Sidste måned, mens jeg med glæde nibbet på en canapé og nippede til en cocktail ved den månedlige I Am Woman-netværksbegivenhed, chattede jeg væk med nogle forretningskvinder, og det oplagte spørgsmål blev stillet: "Så hvad laver du?" Jeg startede med min sædvanlige forklaring på nogle af de tjenester, jeg tilbyder, herunder print / webdesign, illustration og infografisk design, og jeg bemærkede et par tomme ansigter blandt damerne. "Hvad er en infografik?"

Det faldt mig ind, at dette er det mest almindelige spørgsmål, jeg får stillet - selv når jeg er blevet kontaktet af en ny klient, der ønsker en infografik! Ganske ofte er de endda usikre på, hvad man nøjagtigt er, men har hørt, at det er et godt marketingværktøj for virksomheder, og de er derfor ivrige efter at bestille deres egne.

Så i håb om at afmystificere den infografiske designproces og forhåbentlig dele nogle tip om, hvordan man opretter fantastiske infografik, introducerer jeg min guide til infografisk design. God fornøjelse!


01. Hvad er en infografik?

Simpelthen er en infografik informationsgrafik, visuelt fortolket information eller data også kendt som datavisualisering. Det er en fantastisk måde at gøre et kompliceret eller forvirrende motiv til en letfordøjelig og æstetisk tiltalende oplevelse for seeren.

Det kan være en glimrende effektiv måde at markedsføre et produkt på, fremme en oplevelse, uddanne og øge bevidstheden om ethvert emne, du kan tænke på. Et godt design kan engagere og fange og inspirere folk til handling.

I denne informationsalder, hvor der er så meget information at fordøje og konkurrere med hinanden, kan et billede, smart brug af typografi og en gennemtænkt fortælling fortælle historien meget hurtigere og mere effektivt.


De kan være et supereffektivt værktøj i en digital marketingkampagne, og det er derfor, de bliver brugt så let af små virksomheder såvel som store organisationer. Selv Det Hvide Hus spytter deres egne infografik (nogle gode og nogle meget dårlige; mere om dette senere).

Det er ikke en overraskelse, at illustratorer og designere overalt får oftere til opgave at skabe disse vidunderlige værktøjer.

I løbet af de sidste to år er infografiske kommissioner steget betydeligt, og jeg samler langsomt op en stor portefølje af designs til en række kunder. I resten af ​​denne artikel deler jeg mine tip til at få dem rigtige.

02. Kend dit emne

Nogle kunder vil henvende sig til dig med en gennemtænkt briefing, alt indhold og data undersøgt og redigeret og klar til brug. Nogle kan endda have en ru trådramme, farvepaletter sorteret og forsyne dig med et dejligt sæt mærkevejledninger, og du er væk.

Læs alt grundigt, og læg lidt ekstra tid på selv at undersøge emnet inden du begynder. Selvom det er et emne, du kender vagt om, er det vigtigt at vide, hvad du kommunikerer, da det vil påvirke stemmetonen og stilen på det billede, du opretter.


I andre tilfælde kan du blive kontaktet af en klient, der ikke er helt klar over, hvad en infografik er, ved, at de skal bruge dem, men kun har en vag idé om, hvad de har brug for. I dette tilfælde bliver designeren til forsker, redaktør, tekstforfatter og projektleder. Dette er den mest spændende infografik at arbejde på, men er bestemt den mest udfordrende.

At guide din klient gennem processen kan være en stor oplevelse. At lære så meget om et nyt emne og have så meget kontrol over indholdet og en kort beskrivelse er vidunderligt tilfredsstillende. Der er dog meget at overveje, før du springer direkte ind i designet.

Vær organiseret. Find ud af, hvad meddelelsen er, hvad den samlede opfordring til handling er, hvis der er en, og hvem klienten har brug for at kommunikere beskeden til. Det kan være, at du bliver nødt til at guide din klients beslutninger om disse spørgsmål, men det er vigtigt at få disse sorteret tidligt.

Derefter kan du læse, undersøge og samle data og indhold. Det betyder at finde artikler og bøger, der er relevante for emnet og samle dele af information, der hjælper med at kommunikere budskabet.

03. Har en plan

Når du har samlet oplysningerne eller har fået alle oplysningerne, er det nyttigt at tænke over, hvordan man fortæller en historie med dataene. En infografik har brug for en fortælling og en strøm. I det væsentlige skaber du en visuel rejse gennem et bestemt emne, og med hver historie har vi brug for en begyndelse, midt og en slutning.

Se for eksempel på nedenstående infografik oprettet til Maytech. Titlen 'Ved du, hvor dine data er?', Målet var at øge bevidstheden blandt it-fagfolk og virksomhedsdirektører om vigtigheden af ​​at overvåge datadeling og opdatere sikkerhedspolitikker.

Så begyndelsen er en introduktion til data, hvordan vi opretter dem, hvor meget vi opretter, hvor de kommer fra og lidt historie. I midten er, hvor alle disse data er gemt, og hvem der gemmer dem, og farerne ved ikke at vide, hvor dataene er. Slutningen er fremtidsudsigterne og stillingen af ​​spørgsmålet, 'ved du, hvor dine data er?'

Der er en klar strøm og fortælling. Inden du begynder designprocessen, og du har kortlagt alt dit indhold og din historie, skal du indramme det! Sorter gennem dit indhold, og rediger, rediger, rediger, indtil du har din historie, og arranger derefter i sektioner. Tydeligt definerede sektioner.

Dette er en så vigtig proces og altid bedst for at få trådrammen underskrevet, inden du begynder designet. Der er ikke noget værre end at bruge timer på et design og kun oprette indviklede skræddersyede illustrationer for at finde ud af, at din klient ikke er tilfreds med indholdet.

Giv om nødvendigt klienten og idéen om farvepalet og billedstil, du også vil bruge, inden du starter! Det er også en god idé at finde ud af, om der er nogen retningslinjer for mærker, du skal overholde!

04. Konvertering af tekst til billeder

Nu har din trådramme godkendt sin tid til at begynde at konvertere den tekst og data til grafik. Det er et tilfælde af show ikke fortælle. Dette kan helt sikkert være vanskeligt, og nogle gange har du muligvis brug for en kort forklaring for at gå sammen med dine billeder.

Forsøg dog at omdanne så meget som muligt til billeder. I nogle tilfælde vil emnet diktere, hvor meget dette er muligt. For eksempel, se denne infografik oprettet om psykologien ved at påvirke og overtale.

De leverede data handlede så meget mere om at være i visse situationer, at billedet absolut havde brug for forklaringer. Derfor var det et spørgsmål om at afbalancere teksten med billederne.

Andre, hvor dataene er rent faktiske, er det meget lettere at reducere teksten til næsten ingenting eller i det mindste at inkorporere teksten i billederne. Såsom 'Borte på seks sekunder' og 'Hvem er den moderne hvide van mand?'.

05. Mist ikke interessen!

Jo længere dit arbejde på et projekt, og jo længere du taler om det samme emne, er det nogle gange let at miste interessen og ty til lettere metoder. Dette er, når det er en god idé at tage en pause og besøge jobbet med friske øjne.

Det er let at bruge farveblokke og hurtigere, enklere illustrationer (nogle gange er disse naturligvis passende) og genveje med tekstblokke, men det vil ikke resultere i et godt design eller en tilfreds klient.

Et eksempel, jeg for nylig har fundet, var denne infografik fra Det Hvide Hus '10 ting, du behøver at vide om præsident Obamas budget '. Denne infografik, ja ... dette er slet ikke en infografik. Dette er en herliggjort liste og går desværre fuldstændigt glip af punktet med en infografik.

Nøglen er virkelig at tænke over, hvordan du kan visualisere hvert udsnit af data i stedet for bare at skrive det i en pæn skrifttype og lægge den ud på en kreativ måde.

  • Mist ikke dampen og bliv doven: tag en pause og besøg igen.
  • Vær ikke kedelig: tænk virkelig på, hvordan du kan ændre layout og flow og gøre det mere interessant.
  • Forsøg på at opfinde nye måder at definere og opdele sektioner på, men bliv ikke alt for båret: du har stadig brug for, at din læser ved, hvor de skal lede og i hvilken rækkefølge.

Hvis du løber tør for ideer til, hvordan du visualiserer noget, skal du få endnu et par øjne på det, før du bruger dine gennemsnitlige cirkeldiagrammer og grafer. En klient ville være i stand til selv at oprette standardkort, der er masser af værktøjer derude. Det er ikke det, de ansætter dig til. Det er her, du skal tænke uden for boksen. Lejlighedsvis kræver emnet muligvis en graf, men sørg for at klæde det op, gør noget unikt med det.

06. Vær forsigtig med skrifttyper!

De skrifttyper, vi bruger inden for ethvert design, er så vigtige og kan være forskellen mellem et godt design og en kæmpe hovedpine for din seer. Prøv at begrænse de skrifttyper, du bruger, til maksimalt to, tre. Vælg en overskriftsskrifttype, der passer til dine titler og underoverskrifter, og en ren, læselig skrifttype til enhver mindre brødtekst / noter.

Hvis du har brug for en tredjedel, ville det sandsynligvis være for ting som ekstra fakta, der er spredt omkring infografikken, eller måske for super vigtige statistikker, du vil gøre opmærksom på endnu mere.

For mange skrifttyper kan let forvirre øjet og gøre det vanskeligt at beslutte, hvor man skal kigge først og forstyrre strømmen og fortællingen. Vær selektiv og brug fontfamilien til at opdele information og indhold korrekt.

Vær ligeledes forsigtig med størrelsen på din type. Se på de top 10 værste infografik ifølge Klientboost og gennemse nogle ret forfærdelige beslutninger. Tænk også over, hvad du siger med disse skrifttyper, og hvor passende denne skrifttype er for emnet.

Du har muligvis ikke fuldstændig copywriting-kontrol over projektet, men du ved, hvad der vil engagere sig, og hvad der ikke er. Sørg for, at din titel kommer til at engagere sig med det samme. Se for eksempel denne infografik oprettet til Folly Farm. Oprindeligt var titlen kun 20 dyrefakta.Sikker på, det gør, hvad det står på dåsen, men det er ikke særlig iørefaldende eller opmuntrende.

Hvad med at love læseren lidt fnise? Det ville tilskynde mig til at klikke med sikkerhed! Sørg for, at skrifttypen er passende for publikum og emne samt passende og synlig nok til at bruge den hele vejen igennem. Jeg finder det altid bedst at få dine skrifttyper sorteret, inden du starter en illustration.

07. Bright er ikke altid bedst

En lys farvepalet betyder ikke altid, at den automatisk bliver iøjnefaldende. Farvevalg kan gøre forskellen mellem at tilslutte folk med det samme eller få dem til at dreje og løbe bange for, at de bliver blinde af garishness. Det er vigtigt at overveje dette, før du starter.

Selvfølgelig kan det ændre sig, når du udvikler dig med designet, men du får en bedre idé om, hvad der fungerer, når du har undersøgt noget. Tænk på dit emne, dit publikum og overvej ting som farvepsykologi, og hvordan du vil have brugeren til at føle / tænke, når han ser infografikken.

Overvej hvem du opretter dette til; hvem er de? Hvad køber de? Tænk over, om det er et produkt, du promoverer, har du brug for at forstærke brandet med brandfarver? Sørg for, at du finder ud af, om der er nogen retningslinjer, du skal følge, inden du starter.

På samme måde med skrifttyper må du ikke overdrive det med antallet af farver. Brug en eller to hovedfarver og måske kun to mere til accenter. Brug accentfarverne til at dechiffrere mellem forskellige sektioner eller temaer.

08. Bevis læs, test og kontroller dit ego ...

Korrekturlæst! Korrekturlæst! Korrekturlæst! Det bliver så pinligt at ikke nævne uprofessionelt, hvis du sender en smukt designet infografik til din klient med blændende skrivefejl.

Korrekturlæst! Det bliver endnu mere pinligt, hvis din klient heller ikke bemærker det, offentliggør infografikken og derefter står over for en tsunami af kommentarer og klager. Det er den forkerte opmærksomhed. Igen afhænger bevis, som om dit liv afhænger af det.

Test din infografik på nogle kolleger og den, du kan få fat i. Strømmer det, kan den let se fortællingen? Er teksten for lille? For stor? For meget? For lidt? Ser din illustration af en hund faktisk ud som en hund?

Det er vigtigt at kontrollere, at alt giver mening for andre mennesker. Den søde lille illustration, du har oprettet, som du helt sikkert synes ligner en hund, der tygger en knogle, kan en anden muligvis ikke se. Den lille ordspil, du synes er så klog, kan vise sig at være stødende eller slet ikke give mening! Det fungerer ikke som et marketingværktøj, hvis det kun er dig, der forstår det.

Husk, du opretter ikke dette for dig selv. Hvis ting ikke fungerer, skal du suge det op, kontrollere dit ego og ændre det. Der er ingen mening med at offentliggøre noget, der bare ikke vil levere, selvom du synes er blodig fantastisk. Hav det sjovt!

Ord: Jessica tegner

Jessica Draws er en erfaren designer med en kærlighed til smukt, kreativt visuelt arbejde. Hun har produceret infografik, illustrationer, grafik og digital kunst til mærker, herunder Sainsbury's, Go Compare, IKEA og London Women's Clinic.

Interessant
Tegneserier afslører, hvordan smartphones ville ændre klassiske film
Læs

Tegneserier afslører, hvordan smartphones ville ændre klassiske film

På godt og ondt har martphone ændret den måde, vi lever på. Afhængigt af hvem du pørger, har martphone enten gjort verden til et mere forbundet ted og givet o et utroligt...
Behøver webdesignere en Retina-skærm?
Læs

Behøver webdesignere en Retina-skærm?

Ingen fremmed for irriterende webde ignere, der engang har agt, at app var vigtige, og web teder ikke var det, In tapaper- kaberen Marco Arment har på Twitter hævdet, at hvi du er en webde i...
20 bedste gratis baggrunde fra 2012
Læs

20 bedste gratis baggrunde fra 2012

Tidligere på året be luttede Creative Bloq at gå ammen med en flok førende de ignere for at give dig et grati tapet til din iPhone, iPad og de ktop hver mandag. Godt for dig, er vi...