De største porteføljetendenser i 2020

Forfatter: Peter Berry
Oprettelsesdato: 18 Juli 2021
Opdateringsdato: 13 Kan 2024
Anonim
The Year of Pluto - New Horizons Documentary Brings Humanity Closer to the Edge of the Solar System
Video.: The Year of Pluto - New Horizons Documentary Brings Humanity Closer to the Edge of the Solar System

Indhold

Gør det med Adobe Stock> Oplev gratis skabeloner

Udforsk nu

Når det kommer til at skabe den perfekte portefølje, er det vigtigste at få de grundlæggende i orden. Det vil sige kun omfatte dit bedste arbejde, give passende kontekst og baggrundsdetaljer, opdatere det regelmæssigt og frem for alt korrekturlæse alt grundigt.

Det betyder dog ikke, at du ikke skal tage de nyeste porteføljetendenser til efterretning og tage inspiration fra dem, hvor det er relevant, for at gøre din portefølje endnu bedre. Vi taler ikke blindt, kopier dem selvfølgelig, men der er ingen skade ved at se, hvad andre reklamer har gjort med deres porteføljesider (se disse fantastiske designporteføljer for inspiration), og se hvad det gnister i din egen fantasi.

I denne artikel ser vi på nogle af de største porteføljetendenser i 2019, som synes at have indflydelse på porteføljedesign i hele 2020 og derefter. (Bemærk, at de sidste tre på listen er yderst tekniske, og vi vil ikke foreslå, at de er vigtige tilføjelser til enhver portefølje på nogen måde ... men de er i hvert fald sjove.)


01. At skubbe grænserne for typen

Havet af ensartethed, når det kommer til web- og app-design generelt ser ud til at have skabt en tilbageslag, når det kommer til designers porteføljesider.I 2019 har vi set meget mere kunstretning og forsøg på at bryde ud af tvangstrøje i standardporteføljens webstedslayout. Mest slående er der blevet vist meget mere innovation og fantasi, når det kommer til typografi.

For digitale og UX-designere har der været et virtuelt våbenkapløb for at komme med de mest grænseskubende typeeffekter. Især iøjnefaldende eksempler inkluderer den fascinerende bølgende type italienske kreative udvikler Myles Nguyens websted; de vilde fontforvrængninger på porteføljen af ​​den franske front-end-udvikler Martin Laxenaire; og de smukt uventede måder, hvorpå hovedoverskriften bevæger sig ved at rulle gennem webstedet for den franske interaktive udvikler Vincent Saïsset.


Men det handler ikke kun om kloge anvendelser af kodning. Mere bredt ser vi en renæssance af opfindsomme og originale typografier over hele linjen, når det kommer til porteføljer. Dette fremgår for eksempel på porteføljesiderne til Thibaud Allie, en uafhængig kunstdirektør og digital designer med base i Paris; Caleb Barclay, en konsulentdesigner i Arizona; Nicholas Jackson, en kreativ direktør i New York; og Davide Perozzi, en kreativ udvikler med base i Tyskland.

02. En følelse af sjov

For mange forbliver porteføljen et seriøst og forretningslignende forslag, men i 2019 har vi set et stigende antal reklamer, der bringer en følelse af sjov til deres sider. Det kan forekomme i form af humoristisk mikrokopi, såsom de stadigt skiftende, tung-i-kind-overskrifter, der repræsenterer den franske digitale brandstrateg Alban Mezino, en yderst fjollet læsseskærm, som f.eks. På porteføljen af ​​den italienske kunstner og designer Dino Balliana, eller farverige tegneserie stylinger, såsom dem af Iuri de Paula, en kreativ frontend udvikler, designer og illustrator med base i Berlin.


Det kan kun være et enkelt element, såsom den uklare, bølgede blyantlinie på den hollandske designer Dennis Snellenbergs portefølje eller den komisk strækkende markør på stedet for den New York-baserede kunstdirektør Igor Mahr. Omvendt er nogle porteføljesider komiske fra start til slut, fra Windows OS-parodi på den brasilianske webudvikler Leandro Gabriel og retro-gaming-tema-porteføljen af ​​Petero Ravec, en front-end-udvikler med base i Slovakiet.

En advarsel, dog. Alle kan lide lidt sjov, men som et værktøj til din virksomhed skal humor behandles særligt omhyggeligt. Ærligt talt er stænk af komedie lige så sandsynligt, at det afskrækker en potentiel klient eller samarbejdspartner, som det er at tiltrække dem ... medmindre det er gjort rigtig rigtig godt, selvfølgelig.

03. En stærk personlig tonehøjde

Der har aldrig været mere konkurrence om de bedste designroller. Og måske som en afspejling af det, ser vi i 2019 reklamer, der hæver deres spil, når det kommer til at sælge deres tjenester på deres porteføljeside. Borte er de dage, hvor en doven 'Om mig' beskrivelse som "Jeg laver ting" ville være tilstrækkelig. I dag bliver porteføljesiden mindre et online visitkort og mere en fuldblods tonehøjde for hvorfor du skal ansætte sin skaber.

Den kreative UI-udvikler Priya Tyagi, multimediegrafikdesigner Bill Chien, produktdesigner Patryk Kopec og designer og front-end-udvikler Juraj Molnár, for blot at nævne nogle få, passer perfekt til denne form. Hver af disse porteføljer udnytter en generøs brug af hvidt rum og en simpel farvepalet for bedre at fokusere opmærksomheden på deres finpudset personlige tonehøjde.


04. Gale tricks med animerede markører

Vi må indrømme, at vi ikke er helt sikre på, hvorfor dette er blevet så stort. Men vi ville være uvillige, hvis vi ikke nævnte, at den animerede markør har været en kæmpe tendens i digitale designers porteføljesider i 2019. For os er der dog ingen praktisk eller nyttig grund til at inkludere denne enhed , det handler udelukkende om at vise dine kodningsfærdigheder. Med det i tankerne, her nogle imponerende eksempler ...

Den animerede markør af den Orlando-baserede produktdesigner Jesus Sandrea kaster brændende røde stier, mens den danske front-end-udvikler Jacob Frederiksens kan bruges til at fordreje hjemmesidens hovedbillede til underholdende effekt. Den ukrainske webdesigner Vladimir Gruev giver dig mulighed for at dreje en terning, og den Paris-baserede udvikler Romain Avalle giver dig mulighed for at manipulere 3D-typen. Så er der selvfølgelig spotlight-effekten, hvoraf seje eksempler kan ses på porteføljesiderne fra den London-baserede UI / UK-designer Joseph Berry, den japanske webdesigner Muramoto Meguru og den interaktive kunstdirektør Martin Ehrlich.


Disse animerede markører er alle sjovt, men igen vil vi understrege, at vi fra et funktionelt synspunkt ikke rigtig ser pointen ... bortset fra at fremvise, at du selv kan skabe effekten. Så hvis oprettelse af animerede markører er noget, der flyder din båd, så slå dig selv ud, men ellers ser vi ikke dette som en tendens, som de fleste af os har brug for at følge i 2020.

05. Rullende tekst i CNN-stil

Her er en anden populær trend, der uden tvivl mere handler om sjov end funktionalitet: i 2019 har vi set utallige porteføljesider anvende den slags rullende tekst, du forbinder med 24-timers nyhedskanaler. Hvorfor? Fordi, ligesom bevægende billeder tiltrækker øjet meget kraftigere end ikke-bevægende, gælder det samme princip for animeret versus statisk tekst.

Denne enhed kan bruges til at specificere din personlige statistik og færdigheder, som på porteføljesiderne for den franske interaktive udvikler Antonin Riviere, den London-naserede UX / UI-designer Joseph Berry og den Paris-baserede bevægelsesdesigner Alex Thery. Alternativt kan det indeholde hovedprojektoverskriften, som på webstedet for den kreative udvikler Pierre Mouchan. En anden variation på denne stil er cirkulerende cirkulær tekst, som det ses på porteføljerne af den franske kunstdirektør Matt VBRG og den ecuadorianske designer JayWrkr. Selvom det sandsynligvis er den mest effektive anvendelse af den enhed, vi har set, er at formidle en simpel besked ("På udkig efter roller i København") nederst på Guardian-designer Zef Cherrys hjemmeside.


Bliver vi curmudgeonly, når vi siger, at vi tror, ​​at denne mode, mens den er underholdende, sandsynligvis vil være kortvarig? Måske. Men som med animerede markører føler vi, at dette er en tendens, som de fleste af os kan leve uden i 2020.

06. Iøjnefaldende billedovergange

I dag og i dag har mange UX-designere et problem. Deres færdigheder er meget efterspurgte for at skabe brugerfokuserede, kommercielt succesrige websteder og apps, men ofte er det nødvendigt, at skærmbillederne fra disse tjenester kan være lidt ... godt ... kedelige. For at tilføje visuel panache eksperimenterer mange med kølige visuelle tricks for at bringe kedelige statiske billeder til liv.

Disse inkluderer for eksempel bølgende effekter på svævning på porteføljesiden til Hadrien Mongouachon, en kreativ freelanceudvikler med base i Frankrig; og smukt groteske forvrængninger, når man skifter mellem sider på webstedet for den tyske grafiker og webdesigner Lukas Jardin. Vi kan også nyde subliminale blink, når vi svæver over projekttitlerne på den russiske frontudvikler Georgis portefølje; urskifte-stil diasshow overgange takket være Paris-baserede digitale designer Camille Pawlack; og de bizarre iøjnefaldende headshot-overgange på rulle oprettet af den italienske baserede udvikler Francesco Michelini.

Populær
Succesfuld markedsføring er både fysisk og digital
Opdage

Succesfuld markedsføring er både fysisk og digital

Fakta: digital marked føring er vok et op. Når det dårlige og ofte mi for tåede forhold binder det nu ammen og for tærker tv, udendør , direkte marked føring og PR, ...
Tag på en psykedelisk interaktiv tur med Io Echo
Opdage

Tag på en psykedelisk interaktiv tur med Io Echo

Popduoen Io Echo har lavet denne urreali ti ke, interaktive video til titel poret - Mini try of Love - fra dere debutalbum. Den eje video giver brugerne mulighed for at opleve hver cene på en uni...
Få din onlinebutik til at se fantastisk ud for mindre
Opdage

Få din onlinebutik til at se fantastisk ud for mindre

For mange de ignere og illu tratorer kan oprettel e og alg af produkter online være et givende ideprojekt, der bringer nogle ek tra indtægter.Der er mange tilgængelige muligheder, om vi...